lørdag, november 25, 2006

Lenge siden sist...

Ja, ja... Jeg er en elendig blogger. Jeg er smertelig klar over det...

Kan jo prøve meg på en liten unnskyldning:
Jeg har vært litt opptatt med skole, men kanksje mest opptatt med å få en kjæreste... Hurra! Sigrun + Torkild! HIHIHI.... koselig...


Det blir desverre litt lite blogging framover også. Nå er det konserter og eksamen... Jeg lover å komme sterkere tilbake i juleferien!

Til alle samen: KOM PÅ GULE 1. DESEMBER! KONSERT MED ELVIRA OG SIGRUN!

20 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er nydelig, rett og slett nydelig!
Gratulerer så masse.
Du har gjort et varp og det har sannelig min hatt han også!

2:44 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Torkild?! Hvem er Torkild?! Ha ha...Neida. Tulla m deg:) Gratulerer kjære du! Håper jeg får gleden av å hilse på ham en gang:) ha en FIN dag og ei god helg forts!

2:48 p.m.  
Blogger Sigrun said...

Takk! Jeg er ganske så fornøyd selv! Hurra!

12:54 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Ja, vi spør som tante Hildur og vi mener det i tillegg(!) Vi føler oss helt akterutseilt oppi her.Det er så mange kjærster å holde styr på etterhvert.Vil du fortelle litt?Er det en som kan passe til avløserarbeid på en pent beliggende gård i Trøndelag hvis det skulle bli behov? Eller er det en kafègutt fra byen?
Gratulerer uansett!!

10:39 p.m.  
Blogger Sigrun said...

Hei, Ragnhild og Hildur! Jeg kan fortelle dere at dette er en gutt fra landet! Nå tenker jeg dere ble glade! Han er en veldig koselig gutt,som dere kommer til å like godt alle sammen! Hurra! Beklager at det har blitt så mange å holde styr på etterhvert ;)Tar selvkritikk for akkurat det...

11:06 p.m.  
Blogger Martinsen said...

GRATULERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12:41 a.m.  
Blogger Audun Stranda Myhren said...

Ja, dette var gledelige saker. Gratulerer så veldig mye begge to.

12:44 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Tre ganger tre hurra! Naa kan dere kose dere paa Horten/Moss-ferga, eller evt. Moss/Horten-ferga som Torkild velger aa kalle den.

3:33 p.m.  
Anonymous Anonym said...

som kamerat av Torkild kan jeg melde at han nok blir en strålende avløser på pent beliggende gård i Trøndelag!

3:39 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Må bare rydde opp litt. Når det gjelder antall kjærester å holde styr på tenkte jeg mer på hele gjengen av tante-og onkelbarn under ett. Synes ikke du har noe å skjemmes over der.Og hvis Ole har rett er visst denne en vi kan få litt glede av i storfamilien også.
Nå får`n kanskje hetta...

5:46 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Ha ha. Æ må le...Jeg på min side, vil foretrekke om Torkild liker seg på kafèene i Hovedstaden. Lorry, feks. (OK, d er en PUB, ja:)DA er han en kremgutt:)

9:19 p.m.  
Blogger Sigrun said...

Hei, tante HIldur! Siden han er proff i Oslo, kan jeg love deg at han trives i byen! Vi tar gjerne en tur med deg på Lorry hvis du kommer på besøk!

1:50 a.m.  
Anonymous Anonym said...

God dag! Det er jeg som er Torkild:) Tusen takk for hilsner og gratulasjoner! Til Hildur og Ragnhild kan jeg fortelle at jeg kommer fra bygda, riktignok ikke fra gård (desverre), men jeg har jobbet rundt fem somre på Ørje Kornsilo og Mølle; Felleskjøpets konkurrent på Ørje, så jeg har hatt en del kontakt med bønder da.. Og så har jeg harva et jorde hos naboen og jobba en dag med å lempe høy i en silo... Til tross for dette trives jeg veldig godt i byen, og synes det er trevlig å gå på kafé innimellom:) Og så er jeg veldig glad i tanteungen deres da, og blir mer og mer glad i henne!

2:12 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Ja, da får vel jeg komme på banen!! Gratulerer!!Herlig med de unge som finner hverandre, jeg er så glad på deres vegne. Torkild, heia Østfold og velkommen hit til helga:) Klem fra mamma/ Anne Marie

10:44 p.m.  
Blogger Jørund said...

Halla mamma! Klar for en badetur igjen? Og grattis Siggi og Torkild. Så utrolig koselig!

12:58 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Ååå..det var koselig sagt, Torkild! DET er jo d som virkelig betyr noe for oss tantene, vet du..At du er glad i Sigrun! Det eneste kravet vi har til deg, faktisk:)
Da får d heller passere at du tror det er HØY du har lempa i silo..Gjør INGENTING:)

5:09 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Eeee... Da Sigrunn (altså den EGENTLIGE Lille-Sig, kusina til blogge-Sig:) fikk se bilde av Torkild, kom d for en dag at vi faktisk møttes i Kvartervn i forb m bryllupet til Silje i sommer!Hm..Visste dessverre ikke DA at vi burde observert Torkild inngående. Tabbe såklart.. Men nok om Torkild nå, kanskje...(Fint navn, forresten).
Nærmer seg konsert og Staverns-helg, Sigrun! D blir nok en kanon høydare på alle måter! Lykke til!

10:28 p.m.  
Blogger Sigrun said...

Takk, Hildur! Jeg gleder meg veldig til helgen. Vi har øvd i dag, og jeg tror dette skal bli strålende!

10:41 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei Sigrun! Uansett om du heter Sigrid, Sigrund, Sigrunn eller Sigrun (Se Elviras hjemmeside) håper jeg at konserten gikk bra.

7:41 p.m.  
Anonymous Anonym said...

xfoc evfzk [URL=http://www.porntubescan.com]porn hub[/URL] rkfpqg j ey s ysr

11:44 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home