mandag, juli 17, 2006

Ferie = Det Gule Galleriet

En vanlig dag i Sigruns ferie:


08.30: Opp og fram. Litt frokost

09.30: Sykler eller går ned til stavern

09.45-18.00: Jobber på Gule. Setter fram kaker, lager usakelig mye kaffe og te. Eva komme på jobb kl 12.00. Gøy! Drikker litt kaffe og eplesaft. (i dag sølte jeg forresten kokende espresso over foten min!! AU! Blemmer og sviing og rødt... snufs). Tapper masse øl, selger masse vin (mye hvitvin på flaske... tom for kartonger... dritt! Smiler masse og prater huggelig til folk som er slemme mot meg. Det er mange slemme kunder. De blir sinte hvis de må vente to min. på å få kaffe. Hiv de ikke vil stå i kø, får de heller dra et annet sted!! de kan dra til afrika og se om de syter like mye over kaffeen sin da!!! DUSTER!!! Sånn, da var det sagt.


18.10: Hjemme igjen. Spiser litt, og vasker vekk øl, melk og kaffe fra en sliten kropp.

ca 19.00: På Gule igjen... Eva og jeg drikker chai-latte og spiller spill.

23.00/ 24.00/ 01.00/o2.00??(varierer litt.... jobb, eller ikke neste dag...): Hjemme igjen. Sover snart i en god, god seng!

08.30: Frokost!Ja, sånn går dagene! Blir jeg aldri lei? Jo, det blir jeg... Jeg blir liksom så lei av å lage kaffe og smile pent, at jeg har behov for å være der litt uten å ha noe ansvar... skjønner? Det må nevnes at noen kunder er snille, veldig snille. De liker jeg!

Snart er det andre boller, for fra torsdag av har jeg fri i 5 dager! Jippi! På lørdag skjer det ting; da blir Silje kona til Jens! Å, kjære tid.... Det er helt sprøtt, og veldig gøy! HIPP, HIPP!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Heia Vennen!
Der var det plutselig litt om Afrika, ja. Koselig! Vi setter oss i bilen i morgen tidlig og regner m å komme til Stavern utpå kvelden.(Bare v å SETTE oss i bilen faktisk..:)
Gler oss!! Hade på Gule så lenge!

10:52 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home